Mogelijkheden voor bedrijven

Heeft u werknemers of cliënten die de Nederlandse taal niet goed beheersen? Heeft u een werknemer die niet goed kan rapporteren of veel spelfouten maakt? Is er iemand bij u op de werkvloer die nodig wat aan zijn of haar Engels moet doen?

In overleg met u kunnen we voor de cursus een speciaal traject samenstellen. Het betreft dan een cursus met een bepaald doel en geldt alleen voor bedrijven en gemeentelijke organisaties (niet voor particulieren).

Het kan dan gaan om bijvoorbeeld:

• een cursus Nederlands toegespitst op een bepaalde werksituatie zoals in de tandheelkunde, voor taxichauffeurs, in de thuiszorg, kantine, schoonmaak etc.
  • een basiscursus Nederlands of Engels
  • een cursus Nederlands of Engels voor gevorderden
  • de mogelijkheid om uw werknemer te laten oefenen met bepaalde onderdelen van schrijven zoals rapporteren, notuleren of het voeren van een foutloze correspondentie

Met zo'n traject kan uw werknemer of individueel les krijgen of in groepjes van maximaal vier personen. In het laatste geval moet het niveau van de cursisten zo nauw mogelijk bij elkaar aansluiten. Dit om het leren zo effectief mogelijk te maken.

Het traject bestaat uit:

• een gratis intakeles om niveau en doelstelling te bepalen
  • 20 lesuren van 90 minuten
  • individuele lessen geheel afgestemd op de cursist of een groepje van maximaal 4 personen
  • mogelijkheid tot tussentijdse rapportage
  • extra oefenmaterialen van onze stichting
  • inclusief administratiekosten en kopieerkosten
  • thee of koffie

Vervolgcursus

Op elke cursus kan een vervolgcursus van 10 lesuren van 90 minuten genomen worden. Ook dan geldt dat:

• de individuele lessen (of een groepje van maximaal vier personen) geheel afgestemd op de cursist worden
  • extra oefenmateriaal door ons verzorgd wordt
  • de prijs inclusief administratie- en kopieerkosten is
  • de les inclusief thee of koffie is

Optioneel

We kunnen een lesprogramma voor een groep op maat maken. Ontwikkelingskosten: € 20,00 per uur.
Ook is het mogelijk een evaluatie-
rapport samen te stellen: € 20,00 per uur (meestal twee uur per cursus).